پیانیستی در تایلند زندگی می کند که برای فیل ها پیانو می زند.

به گزارش تکتازان پرواز عرش، انگیزه و هدف اغلب توریستهایی که به جنوب شرق آسیا سفر میکنند دیدن فیل های غول پیکر این مناطق از جهان است. ولی تقریبا حدود ۸۰ درصد این فیلها در شرایط ایده آلی به سر نمی برند. اما اوضاع در باغ وحشی در تایلند کاملا متفاوت است. اینجا فیلها در فضای به نسبت بهتر به فعالیت خود ادامه می دهند.
پل بارتون پیانیست بریتانیایی در هفته چندبار به این باغ وحش تایلندی میرود و برای فیلها به اجرای موسیقی می پردازد. او معتقد است که موسیقی باعث آرامش آن ها می شود. این پیانیست انگلیسی اخیراً در تایلند، آهنگهای کلاسیک پیانو را برای یک فیل نابینا هم اجرا کرد.
این فیل شصت و دو ساله به نام لام دوان مسحور و جذب موسیقی او شد و سر و خرطوم خود را با نوای موسیقی او میچرخاند. این ماجرا بیش از بیست سال است که ادامه پیدا کرده است.
بارتون در سال ۱۹۹۶ شروع به اجرای پیانوی کلاسیک برای این فیل تایلندی کرد. بارتون طی ماجراجویی و کندو کاوهایش در تایلند دریافت که فیلهای نگونبخت زندگی مصیبت باری در تایلند دارند و دوست داشت برایشان کاری بکند که در این امر موفق بود.